CAMPOAMOR ARCHITECTS

Abiquiu: Plan Perspective - Computer model

The building is sited along a ridge which runs east-west. A retaining wall stretches along the ridge. A break in the wall provides a separation between the studio and residence and a path of entry down onto a sculpture patio. The south facade cups the patio, reflecting the arc of the valley and inflecting the east and west facades towards the Sangre de Cristo Mountains and Cerro Pedernal.
Plan Perspective - Computer model
The building is sited along a ridge which runs east-west. A retaining wall stretches along the ridge. A break in the wall provides a separation between the studio and residence and a path of entry down onto a sculpture patio. The south facade cups the patio, reflecting the arc of the valley and inflecting the east and west facades towards the Sangre de Cristo Mountains and Cerro Pedernal.